2022-08-03
夏日熱辣辣就梗係要食冰啦✨~~ʕ •ᴥ•ʔ之前成日都同朋友食鮮芋仙嘅牛奶冰最近佢期間限定推出咗盛夏芒果系列🥭 所以即刻同朋友去試!✻ 超級芒果冰($75)首先佢賣相好吸引😻勁大個冰 打卡一流📸而且二個人share好抵食牛奶冰沙淋滿咗芒果醬就算食到入面都好香芒果同牛奶味唔會好淡牛奶🥛同芒果🥭味好夾😋!加埋凍冰冰又香滑嘅雪糕一齊食口感一流 超級消暑😽佢真係有超級多芒果粒🥭啖啖都有芒果肉好正🫶🏻 而且啲芒果好新鮮同好甜~ (本身見到其他食評話啲芒果好酸都有少少擔心 但好彩我食嗰陣真係唔酸)唯一一點係我冇睇清楚原來佢係無芋圓嘅😹老老實實都係第一次去鮮芋仙但係冇食到芋圓🤧 呢一點有少少美中不足 建議如果大家叫呢個冰嘅話加錢叫芋圓應該會更加好食😛 我個人比較鍾意食平時嘅牛奶冰 (因為多啲配料🤣 我好鍾意佢嘅芋圓同埋布甸)不過呢個期間限定嘅芒果冰都值得一試😎ꪔ̤̥ꪔ̤̮ꪔ̤̫ꪔ̤̥ꪔ̤̮ꪔ̤̫ꪔ̤̥ꪔ̤̮ꪔ̤̫ꪔ̤̥ꪔ̤̮ꪔ̤̫ꪔ̤̥ꪔ̤̮ꪔ̤̫ꪔ̤̥ꪔ̤̮ꪔ̤̫ꪔ̤̥ꪔ̤̮ꪔ̤̫ꪔ̤̥ꪔ̤̮ꪔ̤̫ꪔ̤̥ꪔ̤̮𓌉◯𓇋 鮮芋仙 📍銅鑼灣登龍街18號V Point 地下1號舖另外尖沙咀 荃灣 屯門 觀塘 紅磡 馬鞍山 大埔 深水埗 葵芳 旺角 將軍澳 新蒲崗 天水圍都有分店~~(*¯︶¯*)ꪔ̤̥ꪔ̤̮ꪔ̤̫ꪔ̤̥ꪔ̤̮ꪔ̤̫
之前成日都同朋友食鮮芋仙嘅牛奶冰
最近佢期間限定推出咗盛夏芒果系列🥭
所以即刻同朋友去試!
✻ 超級芒果冰($75)
首先佢賣相好吸引😻
勁大個冰 打卡一流📸
而且二個人share好抵食
牛奶冰沙淋滿咗芒果醬
就算食到入面都好香芒果同牛奶味唔會好淡
牛奶🥛同芒果🥭味好夾😋!
加埋凍冰冰又香滑嘅雪糕一齊食口感一流 超級消暑😽
佢真係有超級多芒果粒🥭
啖啖都有芒果肉好正🫶🏻
而且啲芒果好新鮮同好甜~
(本身見到其他食評話啲芒果好酸都有少少擔心
但好彩我食嗰陣真係唔酸)
唯一一點係我冇睇清楚原來佢係無芋圓嘅😹
老老實實都係第一次去鮮芋仙但係冇食到芋圓🤧
呢一點有少少美中不足
建議如果大家叫呢個冰嘅話加錢叫芋圓應該會更加好食😛
我個人比較鍾意食平時嘅牛奶冰
(因為多啲配料🤣 我好鍾意佢嘅芋圓同埋布甸)
不過呢個期間限定嘅芒果冰都值得一試😎
𓌉◯𓇋 鮮芋仙