今次黎到呢間Cafe覺得好舒適,空間非常之大,有自然光從落地玻璃照入嚟,係假日慵懶嘅感覺🥰餐廳主張自助形式,可以自行選擇位置,而餐廳內嘅擺設更係多到睇極都睇唔晒!•🍝是日意粉 - 燒雞肉粒扁意粉配蒜香忌廉汁(HKD 92)今次第一樣野先試雞肉粒,都幾滑身同好易咬,忌廉汁好creamy,不過汁可以再多少少,可能蒜太多,令意粉食落有點乾身🙊配料有青瓜同蕃茄仔,令成碟意粉食落感覺冇咁滯👍🏼·🥗All Day Breakfast (HKD 128)朋友對All day breakfast情有獨鍾,表示最欣賞餐廳採用手工果醬,食得岀果醬好新鮮,而炒蛋更是不可或缺的一部份,炒蛋夠滑身。最有心思更是烤焗的西蘭花,恰到好處,一D都唔乾身,火候和時間都控制得剛剛好。總括而言,All day breakfast的精髓就是每一樣食物的溫度都要處於熱嘅溫度狀態上碟才是一個好的All Day breakfast,而這間Cafe的時間都控制得很好!餐廳的另一邊設有MMA的擂台,相信應該有舉辦課程,待疫情過後,有興趣參加嘅朋友記得留意一下啦!😜

燒雞肉粒扁意粉配蒜香忌廉汁

·🥗All Day Breakfast (HKD 128)

All  day  breakfast

燒雞肉粒扁意粉配蒜香忌廉汁