回頭指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️食物質素: 🌮🌮🌮🌮服務質素: ☺️☺️☺️消費指數: 💰💰💰(TTL $983.4,人均消費$327.8)環境質素: ☘️☘️☘️可以任食既餐廳越來越多,但未至於間間質素都好好。同屋企人咁啱食到呢一間,既有雞煲,又可以同時打邊爐同食海鮮,真係不得了😍。斗滾四式仼食 ($298; 星期一至四$268)雞煲+海鮮盛宴+火鍋+高質牛肉 +甜品頭盤 - 雞煲有5種辣度可以選擇! 雞煲雞件份量都好多,唔夠可以再加😉叫左小辣,整體好香,連怕辣既人都接受到既辣,而且雞肉都鬆軟嫩滑海鮮盛宴有鮑魚、蟶子、扇貝、海蝦、花蜆 & 龍躉,全部都佈滿重重既蒜蓉粒,味道勁香,而海鮮食落鮮甜多汁🤤最鍾意係鮑魚&蟶子,爽口彈牙有讚岐烏冬墊係海鮮下面,所以每樣海鮮汁都滲左入烏冬裏面,食起嚟味道一流😍火鍋仼食揀左養生燉湯,裏面甚至有烏雞添,飲落清甜,感覺好似即刻潤肺護肝咁😂😂只要現場Like左 FB/IG,就可以任食手切牛頸脊同黑豚肉。牛頸脊每塊都好厚肉,全部都平均佈滿脂肪,幾夠牛肉味又有咬口甜品 - 椰汁雪燕 食完感覺即刻皮膚靚返晒,順便清埋熱
回頭指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️
食物質素: 🌮🌮🌮🌮
服務質素: ☺️☺️☺️
環境質素: ☘️☘️☘️

。斗滾四式仼食 ($298; 星期一至四$268)
雞煲+海鮮盛宴+火鍋+高質牛肉 +甜品

頭盤 - 雞煲
雞煲

火鍋仼食
牛頸脊每塊都好厚肉,全部都平均佈滿脂肪,幾夠牛肉味又有咬口
手切牛頸脊

甜品 - 椰汁雪燕
食完感覺即刻皮膚靚返晒,順便清埋熱

雞煲
手切牛頸脊