🍋【 𝒇𝒓𝒆𝒔𝒉𝒕𝒆𝒂 𝒃𝒚 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒚𝒍𝒆𝒎𝒐𝒏 】 🍋⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄❝手造鮮作 酸甜滿杯❞𝒇𝒓𝒆𝒔𝒉𝒕𝒆𝒂 𝒃𝒚 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒚𝒍𝒆𝒎𝒐𝒏 喺六月剛推出咗季節性飲品「甜香椰椰」,包括:「椰椰菠蘿沙冰」及「椰椰紅豆仙草沙冰」😍天氣咁熱,我揀咗杯「椰椰菠蘿沙冰」消暑消暑☀️以濃郁香醇嘅椰奶作主調🥥配清新酸酸甜甜嘅菠蘿🍍再加入西米、粉條,口感豐富,妥妥的東南亞風味🏝️💚❤️另外「OREO 脆脆蛋糕深焙奶茶」係熱賣常駐款🔥大理石紋路超靚🤩加入蛋糕漿,口感勁順滑,深焙奶茶亦零舍香濃😋⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄🥥椰椰菠蘿沙冰🍍($38)🍪OREO 脆脆蛋糕深焙奶茶🧋($36/L)⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄⋄📍地址:freshtea by happylemon (沙田第一城) 沙田銀城街1-2號置富第一城地下G47號舖⋄
🍋【 𝒇𝒓𝒆𝒔𝒉𝒕𝒆𝒂 𝒃𝒚 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒚𝒍𝒆𝒎𝒐𝒏 】 🍋

⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄

❝手造鮮作 酸甜滿杯❞

⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

🥥椰椰菠蘿沙冰🍍($38)
🍪OREO 脆脆蛋糕深焙奶茶🧋($36/L)

⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

沙田銀城街1-2號置富第一城地下G47號舖