2023-10-24
【🐱Simp.Lane貓里|與貓貓午餐】觀塘駿業里嘅Simp.Lane貓里,餐單有生酮選擇,店內仲有兩隻貓貓,食完飯可以望吓小動物,人都開心啲!貓貓住在玻璃屋裡面,唔會走出嚟的,怕貓嘅朋友都可以嚟㗎。食咗咩?😽太陽蛋黃姜雞扒椰菜花飯椰菜花一睇就知系生酮之選,要炒得好食一啲唔唔容易,Simp.Lane大廚不單止約椰菜花炒得乾身,而且仲炒到一份惹味感覺,黃姜味又唔會太重,淡淡的仲有少少咖哩感覺,雞扒煎得好好,配埋太陽蛋,完美😍!..😽鹽酥大雞髀便當大過我塊面嘅雞髀、東坡肉、鹵蛋、粟米粒粒拼白飯。雞髀隔住個芒都覺震撼呀!..😽黑糖牛角酥窩夫加麻糬牛角酥窩夫口碑好好,必點㗎!今次加埋麻糬,煙煙韌韌,兩個人share快樂提升,因罪惡感減半🤭!😽抹茶鮮奶、意式雪糕咖啡(Affogato)🐱Simp.Lane📍觀塘駿業里6號富利工業大廈11樓C號鋪
貓貓住在玻璃屋裡面,唔會走出嚟的,怕貓嘅朋友都可以嚟㗎。
食咗咩?
😽太陽蛋黃姜雞扒椰菜花飯
😽鹽酥大雞髀便當
大過我塊面嘅雞髀、東坡肉、鹵蛋、粟米粒粒拼白飯。雞髀隔住個芒都覺震撼呀! ..
😽黑糖牛角酥窩夫加麻糬
😽抹茶鮮奶、意式雪糕咖啡(Affogato)
🐱Simp.Lane
📍觀塘駿業里6號富利工業大廈11樓C號鋪