2021-06-29
元朗國地道日本料理出名大件抵食,都係咁多野都$400 ,通常下午茶特價時段最抵,冇諗過晚餐都可以食得咁滿足。時令生蠔 $13 一隻~晚巿限定✨今晚食呢隻係法國馬天尼生蠔,好驚喜喎,有鮮味,唔腥,呢個價錢我覺得可以食到一打😋。珍寶赤海蝦 $9 一隻~晚巿限定✨諗住9蚊隻係超巿水準啦,點知又係勁好食,好新鮮,連蝦頭啲膏都食埋。**隔離格叫左一打😂😂**刺身拼盤 $58(油甘魚兩片 北極翡翠螺一隻 鮮帶子兩片 三文魚兩片 北寄貝兩片)~晚巿限定✨一人份量刺身拼盤,$58~$78就可以食到三至五款刺身,如果可以加碗白飯就完美😆。三文魚同油甘魚都係厚切,帶子好鮮甜。馬刀貝壽司 $12 一件赤貝壽司 $12 一件大甜蝦壽司$14 一件左口魚裙邊 $11 一件~地道嘅元朗國嘅壽司個白飯都係好肥仔,如果想少飯都可以同佢講,不過大舊飯我都清哂,因為佢啲飯都撈得幾好味。**下午茶時間食壽司食最抵食中意食壽司可以鎖定下午茶**明太子雞翼 $37 兩隻~熱焫焫嘅餃子雞翼,小心燙口,少少辣,幾野味。廣島豚肉蜆肉鍋 $63~仲有最靚嘅豬腩肉,又係連皮食埋,都幾多蜆,多菜仲有粗粉絲,清清地。**有好多湯底揀,仲可以
時令生蠔 $13 一隻
左口魚裙邊 $11 一件
**下午茶時間食壽司食最抵食
中意食壽司可以鎖定下午茶**
明太子雞翼 $37 兩隻
~熱焫焫嘅餃子雞翼,小心燙口,少少辣,幾野味。
廣島豚肉蜆肉鍋 $63
**有好多湯底揀,仲可以加烏冬**
炸軟殼蟹反卷 $62 有六件
~一碟有六件,份量好多,炸軟殼蟹好脆。