有時一個早上工都已經覺得個人要recharge下,前排見到合和17樓開左間花花主題cafe,以light food為主,決定搵個lunchtime去下!❣️cafe佈置到好舒服,白色+木系tone再配乾花,完全好relax❣️食物以light food bagel為主,真係幾用心❤️完全無expect過bagel都可以好好食❣️食物即叫即整,好有心思lunch set $138包bagel+湯+飲品:🥯岩手縣蟹肉牛油果(推介!)- 用上芝麻bagel,夾上超厚一層鮮甜蟹肉+蟹膏同原個牛油果。最最特別係bagel個包底會搽上軟軟地,奶香芝士,bagel脆脆地,口感味道都好。🥯芒果唐揚雞肉- bagel蓋同樣整得脆脆的,好特別。另外入面粒粒雞肉撈上芒果幾refeshing。 雞肉煎香過,少少辣幾有心思,整體都口感豐富。☕️70% Belgium Dark Chocolate Milk- 朱古力味好濃,只係微甜,正🥛Tofu Matcha Latte(推介!)- 呢款真係好特別,豆腐味超級濃,再配上鮮磨抹茶粉香,同埋篏餅粒粒,口感味道都一流!有機會要再去relax下!

❣️食物即叫即整,好有心思

lunch set $138包bagel+湯+飲品:

🥯岩手縣蟹肉牛油果(推介!)
岩手縣蟹肉牛油果

🥯芒果唐揚雞肉

- 朱古力味好濃,只係微甜,正

🥛Tofu Matcha Latte(推介!)

有機會要再去relax下!

岩手縣蟹肉牛油果