2018-01-24 173 瀏覽
又到crostini食Pizza la,上次食完念念不忘依到d pizza,今次帶另一位識食fd去試,朋友食完表示覺得好味,會同屋企人試下,睇下今次翻尋味推介la紫薯提子小紅莓包:一坐低見到即刻要試,好鐘意d包入面有莓or提子,加埋紫薯諗到都覺得好食。堂食會烘熱包包,食落包皮脆脆地加上唔會太甜,感覺幾健康等食pizza期間朋友叫咗杯美式咖啡,試飲咗一啖,嗯~好濃的味道,Venus都係鐘意有奶的咖啡crostini 都幾特別,係店內設有服裝及花藝,仲可以儲積分換禮品期待的Pizza登場la~~~蒜香烤豬薄餅:食落好香芝士味,蒜蓉味唔會太搶,唔會滿口蒜味,恰到剛好,醬料真係要加分,好香口,芝士方面唔會太膩,一個人係可以食哂一塊pizza唔會浪費食物香草雜菇薄餅:醬汁雜菇餡料加上香草及黑椒調味,依個薄餅味道比蒜香烤豬薄餅更惹味,菇類本身帶水份,令到薄餅入口好juicy,必食pizza推介嚟crostini一定要試依到d甜品,由酒店chef精製,件件都好似藝術品今次試白桃洋甘菊慕絲,味帶清甜,甜度適中,男士食都唔會怕甜曲奇控見到即刻心心眼,有各式各樣曲奇,仲有獨立包裝,送禮自用都方便Venus

紫薯提子小紅莓包:

期待的Pizza登場la~~~

蒜香烤豬薄餅:

香草雜菇薄餅:

今次試白桃洋甘菊慕絲,味帶清甜,甜度適中,男士食都唔會怕甜

Venus手上依盒係至尊曲奇禮盒,唔單止有曲奇仲有蝴蝶酥,仲要係玫瑰蝴蝶酥,係屋企加埋杯花茶就係afternoon tea la

Crostini Bakery & Cafe:
鑽石山龍蟠街3號荷里活廣場1層177號舖
2018-01-23
1 分鐘 (堂食)
  • 香草雜菇薄餅
  • 蒜香烤豬薄餅