元朗出名多美食,最近新開一間扒房西餐廳非常高質👍🏻扒類真係無得頂!飲品同甜品都好出色!裝修佈置仲好Chill~有露天位坐同VIP 房,打卡都好靚,同行朋友食完都即刻再約其他朋友嚟試,整體性價比高,塊扒真係食過番尋味😋🥖 叫完餐有烘熱餐包同多士上,配牛油同橄欖醋,新鮮熱辣牛油搽面包/點橄欖醋都好食🐟 炸魚手指配他他醬 $78即叫即炸上枱熱辣辣,依到所有醬都係廚師精心調配,好似他他醬都係自家調配,味道較酸更開胃🦞 加拿大龍蝦意大利飯 $228原隻新鮮龍蝦配上多料意大利飯,龍蝦鮮美彈牙,意大利飯有青口、車厘茄,大量蟹味菇以天然配搭增加香味,入口非常惹味,平時食意大利飯都要百幾蚊,依家有埋龍蝦都係2百頭好抵食!🐷 豬鞍扒配烤雜菜及薯條 $168豬鞍扒係一道考功夫嘅菜式,過熟會好硬,唔夠火喉就會生,相信大家都怕食生豬肉㗎啦。依到嘅豬鞍扒剛剛好熟,保留到軟嫩肉質,咬落juicy,唔單止份量大,豬鞍肉用上優質靚豬味道更佳,淨豬鞍肉都好夠味,想再惹味d可以配埋自家製燒汁更香!薯條配有黑松露醬好滋味,烤雜菜份量同種類都多,有紅蘿蔔、翠玉瓜、薯仔、紫洋蔥,配菜都烤得好入味,就係依塊豬鞍扒令我念念不忘~🍦炸

🐟 炸魚手指配他他醬 $78

🦞 加拿大龍蝦意大利飯 $228

🐷 豬鞍扒配烤雜菜及薯條 $168

🍦炸雲呢拿雪糕 $136
外型似福袋嘅炸雲呢拿雪糕外皮脆卜卜,內層係雲呢拿 MÖVENPICK 雪糕,一次過食到炸物同甜品嘅感覺

🥥 Coconut Dream $78
依到嘅飲品都係佢地生招牌,特別係酒精飲品好有創意,我依杯雖然係Mocktails,但係味道都好特別!入口有椰香味仲飲到莓味,酸酸甜甜夏天好啱飲

ReefNBeef
📍地址:元朗水車館街38-60號信發大廈地下11號舖
2023-08-02
1 分鐘 (堂食)
  • 加拿大龍蝦意大利飯
  • 豬鞍扒配烤雜菜及薯條