2009-07-22
食物質素都算ok啦!不過...今時今日,咁o既服務態度,係唔得ga!!!話說本人order了個午餐,想話轉飲salt lemon 7up的, 點知要加成$8,於是就changed to ice tea only, 佢竟然係加$2 only, THAT'S NOT THE PROBLEM!! 問題係我問the waiter WHY so different?!真係估佢唔到!真係估佢唔到佢會咁回答我!! 佢話你可以唔飲 ga ma!! 又無人逼你一定要飲呢個!! 其實我都只係想知點解啫! 兩樣飲品散叫係同價的, 跟餐要+$$都無問題,只係想知點解會有咁ge 唔同啫ma... why 佢係咁重複話無人逼你飲,你可以唔飲ga!!!!!!!!!!I just want to know!!!!!
佢話你可以唔飲 ga ma!! 又無人逼你一定要飲呢個!!
I just want to know!!!!!