2023-10-15 203 瀏覽
本來見開食店又有啲特色咪試吓,但係真的超級中伏。1)大約5:00pm, 還不是繁忙時間,外面沒有人排隊,第一次黎根本唔知道會唔會有人帶位,我起門等左一陣都冇人走過黎帶位,以為係自己入去搵枱座,正想入去的時間,左邊收銀職員先開聲:「唔好行住👿,要搵人帶位」當然不是禮貌地嗰隻啦😡!2)店舖內還有勁多位,我同仔仔每人攞住2大袋嘢,竟然俾個勁窄嘅位,枱與枱既通道勁窄,窄到隔離枱行入嚟一定會撞到我枱上嘅野飲,好彩我將杯嘢飲攞住先至冇倒瀉。3)食物真係一般,我叫左一碗湯米線和一碗滷肉撈麵+牛+金菇,但牛肉生到3/4都係未熟,職員話會整過碗俾我,當新嗰碗到又漏咗金菇😞最後由於時間關係,我決定take way, 再問服務員攞外賣碗+袋(當然我有付錢),那位服務員問另外一個男職員,那位男職員:「俾佢攞!」但只給我碗,沒有膠袋,心裏想:點拎呀😩真心從來未試過咁差經歷😤
本來見開食店又有啲特色咪試吓,但係真的超級中伏。

真心從來未試過咁差經歷😤