2023-02-06
抵食串燒,而且勁有孜然同辣既風味,食串燒一定要啤一啤🍻餐廳枱唔多,但勝在店家唔會為左做生意,令食客坐得唔舒服,就算二人去,都可以坐四人枱,好岩係咁叫串燒既我地🤣燒絕味雞軟骨, 燒日本一口和牛粒, 燒烤卜卜魚豆腐, 蒜蓉燒原條魷魚, 燒惹味小饅頭,醬燒豬頸肉👍每一樣也令鎖緊肉汁,令肉汁鮮嫩,無加味精,食完唔洗係甘飲水✨️蒜蓉燒原條魷魚整條魷魚手臂咁長, 而且店員好好甘分開咗魷魚鬚同魷魚嘅身體, 蒜蓉味勁吸引,咬落香口 ✨️燒惹味味小饅頭饅頭似有炸過,但無損燒烤的味道,而且炸的感覺又不是太肥膩,咬落又不是一口牛的感覺✨️燒烤卜卜魚豆腐:香烤過的魚豆腐又不是乾爭爭,反而仍有嫩嫩的針✨️蒜蓉燒大大茄子:香濃蒜蓉再加烤過茄子,每一啖都有茄子味但又有燒烤味✨️燒蒙古羊肉串,燒豬大腸✨️燒肥牛金菇卷,燒牛肋肉串✨️錫紙燒蒜蓉花甲✨️蒜蓉燒昏扇貝帶子,蒜蓉燒大生蠔,燒日本一口和牛粒鮮味十足,但又不失燒烤的風味
✨️蒜蓉燒原條魷魚
✨️燒惹味味小饅頭
✨️燒蒙古羊肉串,燒豬大腸
✨️燒肥牛金菇卷,燒牛肋肉串
✨️錫紙燒蒜蓉花甲
✨️蒜蓉燒昏扇貝帶子,蒜蓉燒大生蠔,燒日本一口和牛粒
鮮味十足,但又不失燒烤的風味