2023-12-20
今日行行下先知原來T.O.P最底係有一層food court~既然禁啱見到今次就係依到食😂佢地食物種類都唔少,搵咗搵,最後揀左一間日式嘅任食火鍋。揀咗任食兩小時價錢中間個餐~澳洲和牛牛小排·嚴選和牛胸腹眼 $388食物種類都幾多,而且出面都仲有其他野可以夾😆因為係一人一鍋,所以揀咗一個昆布湯同一個雞白湯湯底昆布湯比我想像中濃味,雞白湯同幾濃郁~一開始店員會送上頭盤頭盤有牛舌、牛胸腹眼同墨魚,和牛胸腹眼好重肉味好好食,可以無限追加~叫咗幾次🤭另外,澳洲和牛牛小排都好好食,油花分布平均,肉質細嫩~熊本豬梅花肉,有陣甜甜哋嘅豬肉味,肉質都幾軟淋~另外,海鮮都有好多款~日本帶子同海蝦最好食!自助區有多款蔬菜、丸類同粉面~除咗大路嘅蔬菜款式之外,仲有比較少有嘅皇帝菜、大蔥等等嘅配料飲品除咗有櫃入面拎嘅罐裝飲品仲有汽水機同熱飲機,選擇好多甜品選擇都唔少,有雪糕,仲有啲小布甸,而且有得自己整窩夫同刨冰,啱啱整好熱辣辣,上面再加個雪糕上去👍🏿好正
昆布湯比我想像中濃味,雞白湯同幾濃郁~一開始店員會送上頭盤 頭盤有牛舌、牛胸腹眼同墨魚,和牛胸腹眼好重肉味好好食,可以無限追加~叫咗幾次🤭 另外,澳洲和牛牛小排都好好食,油花分布平均,肉質細嫩~熊本豬梅花肉,有陣甜甜哋嘅豬肉味,肉質都幾軟淋~另外,海鮮都有好多款~日本帶子同海蝦最好食!
飲品除咗有櫃入面拎嘅罐裝飲品仲有汽水機同熱飲機,選擇好多