2019-04-21 82 瀏覽
星期一的晚餐時間,臭臭鍋店內有大量空位,唔洗排隊,店的位置都唔係在大街上,用餐當日覺得靜靜地,坐得食得好舒適。價錢劃一,一人一鍋,所以我地叫左兩鍋,每鍋都好豐富,好多野食,已經唔洗再加料,兩鍋都好食既,不過食到後段,就會覺得好多油,同埋都幾咸,食完仲會好口渴。黑麻油雞鍋呢個鍋其實好補,有老薑,枸杞,淮山,另外仲有雞肉,娃娃菜,金針菇,炸枝竹,鴨肉丸,米血糕,沙白,玉子豆腐,牛丸,台灣米線,味道都幾濃,重少少口味 , 好香黑麻油,米線索哂湯後好咸香蒜牛肉鍋有少部分配料同黑麻油雞鍋一樣,唔同既有,牛肉片,蟹籽丸,凍豆腐,粟米,粉絲等等,比黑麻油雞鍋冇咁重口味,但仍然好香蒜味,唔怕食完個口一陣蒜味既朋友可以一試

黑麻油雞鍋
黑麻油雞鍋