2022-11-18
【好想試限時供應蝦濃湯烏龍麵🦐】銅鑼灣自己食嘢又唔想食茶記咁頹?呢間啱曬你🤣呢間係新開逐個位隔開好似自修室咁🤣一個人食JENG!!!! 烏龍麵由100%北海道麵粉每日新鮮製作,仲有分SIZE🍜男仔揀大份應該夠曬飽👦.🍴雞白湯叉燒烏龍麵自家製烏龍麵夠彈牙,口感係硬過烏冬少少👍🏻湯底係飲到香甜雞白湯味,烏龍麵都沾滿曬湯底味🤤叉燒薄身,肥瘦均勻。麵加埋上面啲蔥、紫菜etc. 食一流😋特別係佢冷氣勁凍配呢碗熱麵真心JENG😚.🍴明太子溫泉蛋冷烏龍麵凍烏龍麵可能因為冇湯浸,食落明顯硬身好多!醬油味比較濃,麵都係超掛湯!好凍冰冰💩有隻温泉蛋俾你撈!.🍴吉列十勝黑豚肉眼炸豬扒外脆內軟,一定一定要趁熱食‼️凍咗食真係完全唔係果回事😭.🍴草莓罐裝牛乳蛋糕外型好IGABLE📸好得意用罐裝包裝🥫CREAM夠細滑奶味重,甜甜地🥰加埋細細舊士多啤梨一齊食JENG🍓-🔖有啲麵係限時供應🙈想試蝦濃湯吉列蝦烏龍麵不過去果日好似冇曬😭.🎑門口好靚💙店內裝修同門口都好夾😚.💡點餐係用門口自助點餐機, 之後店員再會安排入座-💎推介指數: 💎💎💎(新開可以一試!)💡性價比:✨✨(個人覺得偏貴🥺但其實認真諗平時啲拉麵都係呢啲㗎🤣
🍴雞白湯叉燒烏龍麵
🍴明太子溫泉蛋冷烏龍麵
🍴吉列十勝黑豚肉眼
🍴草莓罐裝牛乳蛋糕
🎑門口好靚💙店內裝修同門口都好夾😚
💡點餐係用門口自助點餐機, 之後店員再會安排入座
💎推介指數: 💎💎💎(新開可以一試!)
💡性價比:✨✨(個人覺得偏貴🥺但其實認真諗平時啲拉麵都係呢啲㗎🤣)
🍴ENCORE指數: ⭐️⭐️(下次想試蝦濃湯吉列蝦烏龍麵🦐)