2019-10-08 150 瀏覽
約咗見客但早到咗,唯有食個晏去等話說我真係好鍾意食鐵板炒麵 次次見親都會忍唔住叫,見到佢餐牌有 板上乾炒照燒豬軟骨雞柳公仔麵,即時😍飲埋佢哋杯招牌雪雪濃滑絲襪奶茶凍餐廳採光度好高,坐位好舒適,做咗一陣公事就有得食啦,上菜好快。炒公仔麵好足料,大大碟,豬軟骨有三大件,燒得帶焦糖色👍🤤加埋蛋底,呢個炒麵真係我見過嘅最足料,蔬菜有齊紅綠黃三色椒、椰菜、蘑菇、洋蔥, 直頭要講一句配料肯定多過麵啊公仔麵炒得夠乾身,香得嚟唔燶喎,食過有啲餐廳嘅炒公仔麵黐曬底,可以食嘅其實得好少🙈整體嚟講呢個鐵板炒公仔麵,調味適中,份量十足,炒功一流👍飲品:雪雪濃滑絲襪奶茶凍,造型幾靚,奶味夠,但茶味未有十分突出~食飽係時候認真工作💪
約咗見客但早到咗,唯有食個晏去等

食飽係時候認真工作💪
雪雪濃滑絲襪奶茶凍