2018-08-17
要辣?要唔辣?唔好煩啦😂一人一鍋!其實一人火鍋唔係咩新鮮野,台灣同大陸有期都好興,即使香港都有我最愛既吉野家代表✨😆不過呢間湯•米有少少唔同,佢既一人前火鍋選擇好多而且唔馬虎 唔係只有多幾粒魚蛋定牛肉豬肉既分別,好似主打巴蜀辣魚呀,藥膳呀,泡菜呀,沙嗲呀,甚至咖啡加cream😂😂😂呢啲唔太大路 唔係個個都一定食/食得既,一人前就岩晒🤘🏻每個平均HKD$100左右。🐡#巴蜀烤魚鍋 $108小辣加熱力之後其實都幾辣下,而且愈食愈辣,呢個大家要量力而為🙈不過都幾爽既🤤有烤魚心癮又無人陪既可以黎頂住先,不過唔好指望似真正烤魚個種🤷🏻因為上面既魚扒係煎熟先放上去,唔太入味之外就係有愈煮愈老問題🙊🙊🙊🍲#藥膳豚肉鍋 $108呢個係唔食辣既媽咪點既🤣幾好幾好,一人鍋既精髓就係 我同佢出街可以食辣啦🤤🤤🤤藥膳呢款我其實都幾中意,樣子雖然有啲hea🤣但其實下面好多料,而且有藥味得黎唔會太勁,敗筆係湯有啲偏鹹,唔可以當湯飲~
每個平均HKD$100左右。
🐡#巴蜀烤魚鍋 $108
🍲#藥膳豚肉鍋 $108