2019-08-17
📍 8鍋臭臭鍋 (尖沙咀)火鍋狂人又出動喇,8鍋臭臭鍋我就食第3次,人少少都可以打老邊,超正呀!呢間係台式火鍋,同一搬成班人拾下拾下既感覺好唔同。平時要等一個鐘先食到,今次咁岩社運發生,所以無乜人係尖沙咀出沒,所以就唔洗等位,但個場都好full————————————————————————🔻個meau有成9款火鍋,大約$100左右,飲品另計。每一個小窩都有唔同嘅材料係入邊,你可以睇返Menu揀返自己鍾意嘅配料鍋,好多選擇。🔻今次我就揀咗芝士牛奶鍋好好食,原本擔心會太重奶味同芝士味食到個人會好滯。但又唔會wor!佢係有奶味,但又唔會太濃的感覺!好好食呀!好香好入味,但要留意d火,如果覺得個爐太細火,可以叫店員幫你加大個火,咁d食物就易滾d。🔻香蒜牛肉鍋都一樣咁好味,男朋友話d蒜夠哂香濃。推介指數:😇😇😇😇😇😇😇7/10地址:8鍋臭臭鍋 (尖沙咀)尖沙咀金巴利道77號地舖人均消費:$100
————————————————————————
🔻今次我就揀咗芝士牛奶鍋
🔻香蒜牛肉鍋
都一樣咁好味,男朋友話d蒜夠哂香濃。
推介指數:😇😇😇😇😇😇😇7/10
地址:
8鍋臭臭鍋 (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道77號地舖
人均消費:$100