餐廳: 牛涮鍋
資訊:

餐廳: 牛涮鍋
資訊:

2023-02-14 1075 瀏覽
心情麻麻,請假休息,為趕及<正義迴廊>的尾班車,早啲起身趕出去睇早場😅睇完早場來不及同丈夫食午飯,只好自己一個人的浪漫,而自己本身都係呢間既長期捧場客嚟㗎喇(只限MOKO呢間分店,因職員,食物都比其他分店好得多,尤其馬鞍山個間係激到我要投訴😡)我揀咗90分鐘任食,本身想嗌個沙嗲湯底,但原來多咗好幾款,於是我即興改叫新款湯底(忘記係乜),職員好好,主動問會員身份或者匯豐信用咭持有人(可9折優惠)職員見我一個人,主動給予一個附近沒有人既枱予我,地方濶落又方便,安排十分良好一坐低湯底好快到,然後豬牛雞各1都隨後跟上,湯底未滾,出去攞嘢飲先,多咗兩款茶類,可惜我唔好,無飲到,提子汁沒有供應,只係飲咗橙汁同梨汁,然後就去攞嘢食喇蜂蜜蛋糕又返嚟喇😍,一口氣食咗3碟仔,即6件,軟雪糕係紅茶類,我唔敢挑戰味蕾,只係食返經典味😓配菜區午餐竟然有意想不到既炸魚皮,通常晚餐先有,亦有韓式年糕,其餘既平時有供應既都有豬牛雞不過不失,不過既然叫得任食,當然唔會只食一碟喇,我總共食咗4碟,唔算多,但一個人的浪漫從來都唔食得多㗎喇,我好守時,未夠90分鐘清哂枱面離座,值得值得Encore