2016-10-07
呢排乜都韓風~~~見到有frd ig post相超吸引!閒日既20:30倒都已經full full地~ 呢到係自助形式~櫃枱點餐再櫃枱自己拎~見到餐牌真係樣樣都想食!!!雖然每種甜品都at least $50up但絕對唔貴~除左質素超高之外~份量絕對係二人份咁大份!特級邪惡Tiramisu韓式牛奶軟雪糕 ($55)專登揀個小巧型既甜品~點知都係好大份@@ 牛奶軟雪糕超香滑~~!唔係普通雲呢拿黎嫁~真係食到停唔到!雪糕下低係厚厚既Tiramisu~~好滑~可能食完上層雪糕相對較甜~更加突顯左Tiramisu種微微既苦澀! 正溫馨小提示 : 真係要兩個人share~唔係會太漏><”韓式Oreo雪糕窩夫 ($62)黎到真係雙眼發光~點解可以咁靚! 絕對係’ 真人’ 靚過上鏡!xd第一次係實物大過相片! 真係接近三份二張枱~所以其實62蚊真係唔貴~窩夫暖暖的~外脆內軟~!我係十級喜歡Cream的!每次都一定食哂! 但今次呢朵花花Cream實在係太巨型了!!!!!加埋雪糕同碎粉實在係太好食!!!BTW`呢到原來都有唔種類既熱食~閒日小聚唔想咁搞到咁夜又懶得走兩場既人呢到十分適合!
見到餐牌真係樣樣都想食!!! 雖然每種 甜品都at least $50up但絕對唔貴~除左質素超高之外~份量絕對係二人份咁大份!
特級邪惡Tiramisu韓式牛奶軟雪糕 ($55) 專登揀個小巧型既 甜品~點知都係好大份@@
牛奶軟雪糕超香滑~~!唔係普通雲呢拿黎嫁~真係食到停唔到!
雪糕下低係厚厚既Tiramisu~~好滑~
溫馨小提示 : 真係要兩個人share~唔係會太漏><”
韓式Oreo雪糕窩夫 ($62) 黎到真係雙眼發光~點解可以咁靚! 絕對係’ 真人’ 靚過上鏡!xd
窩夫暖暖的~外脆內軟~!我係十級喜歡Cream的!
加埋雪糕同碎粉實在係太好食!!!
BTW`呢到原來都有唔種類既熱食~
閒日小聚唔想咁搞到咁夜又懶得走兩場既人呢到十分適合! 哈哈
非常推介~~性價比十級高~