2019-08-30 320 瀏覽
早兩日嚟長沙灣,每次嚟到呢度都會諗起呢間餐廳西餐來講都真係算平,果日被佢新出的鐵板餐吸引左呢個餐牌好港式風味,但係港式鐵板餐竟然有黑松露汁所以好想一試我揀左B餐:安格斯牛西冷扒餐。鐵板餐一黎到果下係一個聽覺同嗅覺嘅享受,聽到「咋咋」聲,又聞到好香的牛肉味,真係食慾大增。圖片為已食左3份1的牛扒, 因為食之前完成冇諗住寫食評,只想輕鬆食個飯,享受下一人浪漫。但食食下又覺得好值得推介!百幾蚊鐵板餐估唔到食落有高級嘅感覺!!d黑松露汁味道濃郁,但又唔會掩蓋到牛味,而且牛肉質素幾高質,厚得黎又唔韌! 份量都幾多!男人都夠食餐湯係南瓜湯,飲落creamy, 幾滑。 而牛角包個皮都仲算鬆化,香牛油味。加$28有咸蛋黃金薯條。個人極推大家試下! 因為薯條炸到外脆內軟,而且多左份咸蛋黃咸香味, 但又唔會好油好膩, 食完一條會想再食!侍應話like某社交平台會送野飲,咁我就like左,揀左水果茶, 細細杯,不過送嘅都算係咁啦! 味道幾好。
早兩日嚟長沙灣,每次嚟到呢度都會諗起呢間餐廳
西餐來講都真係算平,果日被佢新出的鐵板餐吸引左

呢個餐牌好港式風味,但係港式鐵板餐竟然有黑松露汁
所以好想一試