餐廳: 大家樂
資訊:

2024-07-10 51 瀏覽
好掛住香港嘅美食😆 一落機去醫醫肚先最近晚市推出全新人氣「咋咋淋鐵板餐」,重量級份量,豬🐽牛🐮雞🐥樣樣齊,啱晒我呢個大胃王😁😁🍴咋咋淋鐵板餐一份超豐富嘅「蒜香香草豬扒🐽麥蘆卡蜜糖雞扒🐥奧爾堡雞肉腸鐵板餐」,高CP值之餘,大大滿足,食到捧住個肚走😌😌重量級雜扒用鐵板呈上,將黑椒汁淋落熱烘烘鐵板,「咋咋」聲😍😍好吸引蒜香香草豬扒肉質嫩滑,啖啖香草味🐽再加上原塊麥蘆卡蜜糖雞扒,嫩滑多汁🐥仲有炸薯棒、洋蔥條、扒茄,令口感更豐富😋大大滿足多重「肉」望🤤🤤🥘酥皮焗海鮮濃湯酥皮金黃酥脆表層,下面係海鮮濃湯香滑濃郁,外脆內香,啖啖滋味配搭埋惹味鐵板餐,一大享受😎🍎蘋果薯仔沙律爽脆蘋果配上軟綿薯仔粒,配上甜滑沙律醬,十分開胃😋一個人鋸排都可以盡興😆😆
好掛住香港嘅美食😆
一落機去醫醫肚先

🍴咋咋淋鐵板餐

蒜香香草豬扒肉質嫩滑,啖啖香草味🐽
再加上原塊麥蘆卡蜜糖雞扒,嫩滑多汁🐥
仲有炸薯棒、洋蔥條、扒茄,令口感更豐富😋
大大滿足多重「肉」望🤤🤤

蒜香香草豬扒• 麥蘆卡蜜糖雞扒•奧爾堡雞肉腸鐵板餐

🥘酥皮焗海鮮濃湯
酥皮金黃酥脆表層,下面係海鮮濃湯
香滑濃郁,外脆內香,啖啖滋味
配搭埋惹味鐵板餐,一大享受😎

🍎蘋果薯仔沙律
爽脆蘋果配上軟綿薯仔粒,配上甜滑沙律醬,十分開胃😋

一個人鋸排都可以盡興😆😆
蒜香香草豬扒• 麥蘆卡蜜糖雞扒•奧爾堡雞肉腸鐵板餐