2008-09-28 7 瀏覽
星期日晚食飯, 度度都咁多人, 去了峰壽司, 要等7張枱, 但等了15分鐘一張枱都冇郁過。所以決定再搵第二度食好過。男友建議食Cafe Habitau, 我就話黎呢度, 而佢亦好遷就我, 所以就黎左呢度喇。去到唔駛等位, 仲有好多位, 而有半數係日本人添。(但0的坐位好迫)因為第一次黎. 又唔知叫0的咩好, 所以就叫了佢menu recommended 的野食, 叫了長畸拉麵. 什錦拉麵同燒餅同可樂。等左一陣, 燒餅黎左, 真係幾好食, 但可能我地得兩個人關係, 食左一半已經覺得夠了。之後拉麵黎左, 男友覺得什錦拉麵油左0的, 所以佢要了長畸拉麵。但係無論係邊個都好, 我地都覺得好難食。什錦0個個真係好油, 0我豬肉好漏, 0的麵質又唔好食....而長畸0個個又好似炒雜菜拉麵, 我地食左0的就唔想食了, 而男友仲有點埋怨我..... 本身想試佢0的雪糕, 最後因為太失望所以冇食.埋單仲要成$300蚊!!!食Sogo樓下0個間好食過佢好多!冇下次!
但係無論係邊個都好, 我地都覺得好難食。

本身想試佢0的雪糕, 最後因為太失望所以冇食.
埋單仲要成$300蚊!!!
食Sogo樓下0個間好食過佢好多!冇下次!
  • 只係佢的燒餅