2024-11-26
我養左好多年嘅寵物去左彩虹橋,系旺角行下行下搵到呢間Café,去左坐下、食下野、打發下時間入到間Café就見到門口放左好多board games比人玩,如果同埋朋友一齊黎,有得食下野,仲有得玩埋到位窗邊仲有好多公仔,真係好可愛!!我叫左:1. 黑松露醬野菌忌廉長通粉2. 香草牛油蒜茸焗白蜆3. 凍綠茶1. 黑松露醬野菌忌廉長通粉長通粉賣相好精美、用心,每條通粉都包滿忌廉汁,咬落去 通粉內嘅忌廉汁爆入口腔,真係中意食意粉嘅人就會明白幾開心2. 香草牛油蒜茸焗白蜆我真係好中竟食蜆,無論去到邊都會叫黎食,未上菜就已經聞到,碟焗蜆嘅蒜茸牛油香味。上菜時,老闆仲好細心甘提我隻碟好熱!啲蜆好鮮甜,而且無沙。碟嘅蜆汁,其實可以點麵或煮意粉!3. 凍綠茶可以揀唔甜或者加蜜糖,我就揀加少少蜜糖,綠茶好濃味,加埋蜜糖,好潤喉,好適合依家乾燥啊天氣老闆見我好唔開心,仲特登安慰我,真係好多謝佢🩵
埋到位窗邊仲有好多公仔,真係好可愛!!
我叫左:
1. 黑松露醬野菌忌廉長通粉
2. 香草牛油蒜茸焗白蜆
3. 凍綠茶
1. 黑松露醬野菌忌廉長通粉
2. 香草牛油蒜茸焗白蜆
3. 凍綠茶
老闆見我好唔開心,仲特登安慰我,真係好多謝佢🩵