Burger之鬼出動!呢間美式漢堡專門店䇄立佐敦都唔知幾多個寒暑,印象中我大學就食緊佢😂,味道唔錯價錢親民,整體對得住個價錢,所以除咗街坊閒時經過都會見到好多年輕面孔學生客,入去食覺得自己都後生咗。以前最鍾意嗌 #鵝肝牛肉漢堡,但年紀漸長食鵝肝都真係有quota🥹,依家我最經常嘅選擇係 #特級牛肉漢堡,1嚿水有找食到成隻手咁厚嘅jumbo級 #burger,兩塊厚patties、水波蛋、bacons、cheese、tomato同lettuce,未食都覺得興奮!口感絕對係美國牛嘅質感,牛味濃得嚟冇乜肥肉,每一啖都好紥實實在!另一款我會話係低調嘅蛋柳包,ranch醬配魚柳係不敗組合,炸魚柳比預期高質!Side 兩個人share 一個sweet potato fries,個人認得薯條可以再粗身啲。

• 特級牛肉漢堡
  • 蕃薯條