2022-07-24 75 瀏覽
黎到觀塘今次去左#coti 食個下午茶☕️#COFFEETIME 佢係一間#西式餐廳 佢係#沙田 同埋#觀塘 都有分店嫁👍🏻👍🏻今日唔洗返工,又唔想飲#咖啡 既我所以野飲就揀左蜜桃茶同埋果皮冰糖檸檬冷泡茶而野食方面就揀左#必食之選 既全日早餐🥣同埋芝士肉醬千層麵喺觀塘站行過嚟大約8分鐘左右,雖然遠離地鐵站有啲遠,但係環境好好,觀塘原本係一個好熱鬧嘅地方,呢度就遠離左熱鬧嘅觀塘,一行到入嚟就已經感覺到好舒服,地方雖然唔係好大,可以靜靜地同朋友一齊喺度傾計,relax 既一個好地方👍🏻👍🏻👍🏻全日早餐$74 哈密瓜🍈好甜好多汁,雞扒煎完都仲好滑👍🏻滑蛋就無得輸啦,價錢又唔貴,仲要配埋野飲😨都唔洗加錢呀!蜜桃🍑茶(凍)熱辣辣嘅天氣飲番杯蜜桃茶真係覺得好正,首先唔太鍾意飲甜嘢呢個蜜桃茶就啱晒啦,好香嘅蜜桃味但係唔會好甜 👍🏻👍🏻👍🏻芝士肉醬千層麵$74足料呀👍🏻👍🏻爆多肉醬,我超鍾意食,再配上芝士簡直冇得頂😍果皮冰糖檸檬冷泡茶果皮嘅味道好香好重,配上冰糖檸檬又好夾喎👍🏻👍🏻可以慢慢咁樣品嚐我既評分(5⭐️為滿分)環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️推薦:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Coti (鴻圖道
佢係一間#西式餐廳
佢係#沙田 同埋#觀塘 都有分店嫁👍🏻👍🏻

今日唔洗返工,又唔想飲#咖啡 既我
所以野飲就揀左蜜桃茶同埋果皮冰糖檸檬冷泡茶

而野食方面就揀左#必食之選 既全日早餐🥣同埋芝士肉醬千層麵

全日早餐$74

蜜桃🍑茶(凍)

芝士肉醬千層麵$74
足料呀👍🏻👍🏻爆多肉醬,我超鍾意食,再配上芝士簡直冇得頂😍

果皮冰糖檸檬冷泡茶

我既評分(5⭐️為滿分)
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
推薦:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Coti (鴻圖道) (觀塘)
📍觀塘鴻圖道90號地舖