2017-10-01
見團購有優惠,賣相又幾好所以落搭了,個團購係半自助餐形式, 我地揀左8:15-10:15pm 呢段時間。當日全場有4,5 枱人, 而食物種類唔多,賣相亦唔吸引。泰式鳳爪:呢d 基本菜式以為泰國餐廳唔會差得去邊, 點知-----------「葉」得唔入味好重雪味。泰式豬肉: 豬有豬嘅味, 汁有汁嘅肉。主菜:海南雞拼豬手: 出色,雞淋唔滑,好重雪味,一大舊唔切就上枱比客, 正! 而豬手味ok, 有d 似中式扣肉味但太肥膩。黃薑飯好得, 室溫飯,差在唔係比凍飯我食姐! 泰式龍蝦: 除了啖啖肉外無特別。甜品:椰汁西米糕: 睇相就知啦, 西米係未熟嘅。蛋糕:d cream 口感好有太陸feel, 唔識點形容。唯一ok: 炸雞槌, 因為味同0麥記好似, 所以叫擺得入口。 服務:其他職員正正常常,但一個肥肥地嘅執枱阿姐, 起我地仲有個main course 只係食左幾啖時,就走黎問我地係咪唔要嫁啦, 下一秒就想收走我地d 野,果時都只不過係9pm, 完全好似唔想你繼續食落去,阻佢收工咁。 呢間野完全無下次!
當日全場有4,5 枱人, 而食物種類唔多,賣相亦唔吸引。
泰式豬肉: 豬有豬嘅味, 汁有汁嘅肉。
主菜:
黃薑飯好得, 室溫飯,差在唔係比凍飯我食姐!
泰式龍蝦: 除了啖啖肉外無特別。
甜品:
椰汁西米糕: 睇相就知啦, 西米係未熟嘅。
蛋糕:d cream 口感好有太陸feel, 唔識點形容。
呢間野完全無下次!