2022-06-24 328 瀏覽
本身我好鐘意食土耳其轉轉烤肉,見到新開即刻去試吓,叫左個Lamb Doner Kebab  Roll  (Lunch  Set)  with  Soft  drink  $80+10%  $88  ,即包kebab新鮮熱辣辣,又唔洗等好耐,Lunch time吾洗等位,餐廳坐位好舒服,同行幾位坐得好鬆動,大家食完都讚好。👍🏼Lamb Doner Kebab  Roll  (Lunch  Set)  with  Soft  drink  $80+10%  $88  🌯講翻個Kebab先,羊肉味好重好濃好香,如果似我咁鐘意又食到羊so味既人一定好岩食,咬落去除咗啖啖羊肉,仲有蕃茄,洋蔥同菜,個醬辣辣地好惹味,食完完全唔邪惡,仲覺得幾健康,唔似平時食其他舖頭既會好油同咸,今次食完無口乾,非常好,$88連野飲,份量又多又舊大,確實好高性價比,我食左半個已經飽左,要打包另一半。🤣staff好好服務,見我哋食吾晒會主動過嚟問我哋要吾要包好take away,幫我哋整好晒入埋紙袋。最後翻屋企再叮翻另外半舊黎食都仲覺得好香好好味,我會覺得比起連鎖嗰間pr*t a man**ger 既roll,食呢間2

最後翻屋企再叮翻另外半舊黎食都仲覺得好香好好味,我會覺得比起連鎖嗰間pr*t a man**ger 既roll,食呢間27仲正啲又新鮮熱辣辣整出嚟食!會再去食多斷次🌯👍🏼❤️

2022-06-24
  • Kebab  Roll