2015-03-06
DINNER約兩個朋友食我的生日飯係呀!冇聽錯呀!係食生日飯,我的生日剛好過了一個月呀!我地去左銅鑼灣食烤肉等齊人就可以叫野食喇蜜桃有汽酒~~~味道好FRESH喎!薯仔沙律~~~好味呀!個味教得好好,薯仔又好香青瓜~~~雖然佢只係一條好普通的青瓜,但點咁個醬唔知點解好好味又好FRESH鹽燒牛舌~~~本身好LIKE牛舌,鹽燒冇得輸喎!好味乜牛物牛~~~肉質真係好好,唔需要點醬又唔需要調味牛小扒~~~LEE個係需要預訂的件牛小扒特別之處就係一件肉包含左4個部份,價錢$158,真係好抵呢!而且好好味海膽牛~~~好味呢!兩種唔同質感的東西放左一起,好夾呀!Futago玉子飯~~~個飯好好味,每一粒飯都沾滿蛋汁,味道又剛好GOOD甘薯雪糕~~~甘薯即係蕃薯囉!好甜美,好香蕃薯味,雪糕冇雲呢拿味轉了芒果味,都唔錯啦FUTAGO ICE-CREAM~~~其實只係雪糕淋上乳酪,我LIKE喎真係食到好飽呀!飲番杯茶同飲杯乳酪先,朋友們都唔LIKE杯乳酪,但我LIKE喎!HEHE食飽飽又要分手喇!真係多謝您們的愛!LOVE YOU
係呀!冇聽錯呀!係食生日飯,我的生日剛好過了一個月呀!
我地去左銅鑼灣食烤肉 等齊人就可以叫野食喇 蜜桃有汽酒~~~味道好FRESH喎! 薯仔沙律~~~好味呀!個味教得好好,薯仔又好香 青瓜~~~雖然佢只係一條好普通的青瓜,但點咁個醬唔知點解好好味又好FRESH 鹽燒牛舌~~~本身好LIKE牛舌,鹽燒冇得輸喎!好味 乜牛物牛~~~肉質真係好好,唔需要點醬又唔需要調味 牛小扒~~~LEE個係需要預訂的 件牛小扒特別之處就係一件肉包含左4個部份,價錢$158,真係好抵呢!而且好好味 海膽牛~~~好味呢!兩種唔同質感的東西放左一起,好夾呀! Futago玉子飯~~~個飯好好味,每一粒飯都沾滿蛋汁,味道又剛好GOOD 甘薯雪糕~~~甘薯即係蕃薯囉!好甜美,好香蕃薯味,雪糕冇雲呢拿味轉了芒果味,都唔錯啦 FUTAGO ICE-CREAM~~~其實只係雪糕淋上乳酪,我LIKE喎
真係食到好飽呀! 飲番杯茶同飲杯乳酪先,朋友們都唔LIKE杯乳酪,但我LIKE喎!HEHE
食飽飽又要分手喇!
真係多謝您們的愛!LOVE YOU