2023-05-07 225 瀏覽
Book jor 7pm bar枱, 我地遲到但提早同餐廳講左,佢地都好nice地回覆入到去見d枱都full咗7788,好彩book咗坐bar枱,二人世界岩岩好☺️呢度係要自己出去落單同俾咗錢先。。坐低睇完陣menu再出去叫野食,都見到咖啡機bar旁邊有凍水同玻璃杯提供,見個玻璃水壺入面有檸檬同橙,睇落感覺良好,所以有斟到~咁我地點左一個封門柳,一個龍蝦汁虎蝦意粉,一份玫瑰蜜糖雞翼同一個小食拼盤,野飲有Latte同柚子梳打。特別想講吓:意粉好味,龍蝦汁濃味不會偏鹹,岩岩好封門柳係好好,牛味濃,厚肉的位置入口淋,不會韌杯Latte係好好好正,入口個時好滑,飲完之後有榛子味出咗嚟,每一口都好正👍🏻👍🏻可惜係,我地冇點巴斯克,如果唔係就可以再配多杯咖啡飲啦😆但已經好飽。。。正正我哋坐咗喺窗口前邊,所以見到都多人經過都有停低睇吓佢哋嘅餐牌,而佢哋門口貼住Booking已滿🥲我地下次黎都會再book窗口位。

呢度係要自己出去落單同俾咗錢先。。

特別想講吓:
意粉好味,龍蝦汁濃味不會偏鹹,岩岩好
封門柳係好好,牛味濃,厚肉的位置入口淋,不會韌

我地下次黎都會再book窗口位。
Latte
柚子梳打
全部食哂,好味!
Latte
柚子梳打
全部食哂,好味!