好似冇,好似有,就係一啖凍飲兩啖炸雞,而且係不同炸雞,在下表示,好過癮。 話說我今日去左食韓式炸雞。 甘既然專程來到,當然不能食一樣就走。 所以,我地除左喊三色炸雞之外,身兼芝士控既我地仲喊左個雙重芝士辣雞。 芝士辣雞係咩味? 依盤野一半芝士,一半辣雞,盛上來時熱騰騰的,芝士濃郁,可以輕易做到拉絲效果。 我地將一塊辣雞隊入芝士,捲起,馬上見到一條條芝士絲被拉起,放入口,除左表面的芝香外,香口既辣雞嫩滑入味,實在十分不錯。 不過要注要,這碟野要盡快食,凍左就會失去拉絲效果,大打拆扣。 後到既三色炸雞除左雞,仲有玉米片當零食,感覺幾豐富。 玉米片既味道大家都清楚,我就唔多講,講炸雞。 我最鍾意當中既辣醬炸雞,即係表面有白芝麻個隻,雖然辣度有點兒好勁,但韓式辣醬既甜辣味十分特別,所以唔只係得辣,味道亦十分獨特惹味,有柚子梳打做後盾既我,一點也不怯場地食左兩隻辣醬炸雞。 另外兩隻既橄欖炸雞同秘製炸雞。 橄欖炸雞標榜健康啲,水準也可以,但不特別突出,秘製炸雞有點辣,也十分好味,外焦裡嫩,但我自己就鍾意食辣醬炸雞多d。 總的來講,食得幾滿足,最後飲埋啖冰凍既梳打,perfect池。
好似冇,好似有,

就係一啖凍飲兩啖炸雞,而且係不同炸雞,在下表示,好過癮。