係附近搵朋友,見呢間幾好咁,一試發現,真係太正啦!選擇都唔少!我地就叫咗:黑椒蜜燒脆薯牛柳驚喜和大滿足!牛柳好厚好juicy,經過燒烤後搭配脆口的薯仔,外層金黃酥脆,內裡軟熟。黑椒蜜燒的牛柳鮮嫩多汁,帶有微辣的黑椒風味,與甜蜜的蜜糖完美結合,口感豐富而平衡。真係好好味~~~味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️招牌馬拉盞炒通菜通菜的很鮮嫩和香氣完美融合,經過炒製後保留了其鮮脆的口感。而馬拉盞的香辣風味則為這道菜增添了不少色彩!仲要唔貴~~大大盤,唔算太辣,岩哂我,真係好正!味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 川辣肥腸雞煲很喜歡肥腸同雞的我,必須點這個!外皮酥脆,內部鮮嫩多汁,吸收了雞煲的汁,十分喜歡!配合洋蔥等配菜,真係好有川味的感覺,很不錯!味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️蟹子芝士蝦球伊麵底伊麵底煮得彈牙有嚼勁,配上鮮嫩多汁的蝦球,而蟹子芝士的加入更是為這道菜帶來了唔同的口感!帶來了滿滿的滿足感和豐富的層次。唔會太膩又飽肚!味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️湯:鹹菜胡椒豬肚湯想暖暖胃的的選擇了這個湯,湯底清澈,鹹菜的鹹香與胡椒的辛辣融合得好好~~豬肚增添了豐富的口感。不僅能暖身,無論是作為開胃菜
係附近搵朋友,見呢間幾好咁,一試發現,真係太正啦!

選擇都唔少!

我地就叫咗:

賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️

湯:

鹹菜胡椒豬肚湯

想暖暖胃的的選擇了這個湯,湯底清澈,鹹菜的鹹香與胡椒的辛辣融合得好好~~豬肚增添了豐富的口感。不僅能暖身,無論是作為開胃菜還是主菜,都好唔錯。

賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️

總結:

大滿足!黎青衣一大班人又有好地方食飯啦~~地方十分大,環境十分舒服,很高食物性價!份量很足夠,係可以再試的餐廳!

地理位置:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️