2009-01-05 23 瀏覽
去咗呢間燒嘢食但食咗好似無食咁因為質素太一般了所以食咗好少D人話有燒豬脾仔肉但我真係見唔到有可能又係貨量小買完就無呢度選擇既食物唔多我數得出咁濟豬扒.雞翼.牛扒..雞全翼,豬頸肉.腎.燒排骨.雞扒.魷魚令外就係D平價丸類..紅腸.雞肉腸.燒賣.多春魚.栗米.蕃薯..麵包講最差一定係雞扒.腎.魷魚.醃到D肉質已經變哂有種滑潺潺既感覺豬頸肉.腎.燒排骨呢三種都係染到橙色咁我就最憎加呢D顏色醃料最唔明係要加D醃色粉醃到橙色咁為乜攪到無哂原有食品既味道我唔食牛所以肉類只係豬扒有番豬扒既肉質無比D加工醃料破壞到而D雞翼燒極D皮都唔脆即係佢醃既時候唔夠乾身所致最好食反而係佢碗糖水.我只係覺得燒栗米.燒賣同麵包係最好食88蚊係平但真係唔得我令願比多小小錢質素好D好過比88蚊無好嘢食我重唔抵添啦但質素好貴小小既邊度有呢???燒烤場多數元朗.屯門呢D地方我都係响呢度揾先嚟見佢無乜劣評但竟然.....地方都乾淨既同埋有某D人都幾好禮貌.但真奇怪問佢攞多隻碟都唔可以比
去咗呢間燒嘢食但食咗好似無食咁因為質素太一般了所以食咗好少
D人話有燒豬脾仔肉但我真係見唔到有可能又係貨量小買完就無
呢度選擇既食物唔多我數得出咁濟

豬扒.雞翼.牛扒..雞全翼,豬頸肉.腎.燒排骨.雞扒.魷魚
最唔明係要加D醃色粉醃到橙色咁為乜攪到無哂原有食品既味道
我唔食牛所以肉類只係豬扒有番豬扒既肉質無比D加工醃料破壞到
而D雞翼燒極D皮都唔脆即係佢醃既時候唔夠乾身所致
最好食反而係佢碗糖水.我只係覺得燒栗米.燒賣同麵包係最好食
但質素好貴小小既邊度有呢???燒烤場多數元朗.屯門呢D地方

我都係响呢度揾先嚟見佢無乜劣評但竟然.....