2021-05-16
我哋喺村屋入面兜咗幾圈先搵到,不過縱使出晒汗都無後悔,因為真係超高質,唔止有自家製Bagel🥯仲有好多款出面食唔到嘅Menu,一定會再嚟試埋其他野🌟-🍽法式蛋卷中間有青椒、羽衣甘藍、免治豬肉,面頭仲有意大利乳清芝士,口感好豐富🥪再配埋法式經典麵包Brioche🍞,好鬆軟,仲有少少甜味,食完大滿足🈵🍽港式煲蛋一聽個名就知特別,用咗砂煲模擬煲仔飯嘅效果,裡面有🍕意式辣腸、🥔薯仔、🍅蕃茄、🧀芝士Mix埋🥚蛋一齊煲,面頭有羽衣甘藍脆片,好有Fusion感覺。Bagel揀左芝士口味,啱晒我呢啲芝士控🐭-☕️Hot Cheese Latte就好似飲緊奶蓋咁,上層的奶泡芝士好綿滑,鹹鹹地有出乎意料同咖啡好夾,仲有啲玫瑰花味🌺 棉花糖朱古力就係打卡必備,上面好似一嚿雲咁,少女心爆發💘