2022-11-21 1032 瀏覽
近期食過最值得推薦的餐廳非佢莫屬👏🏼首先佢餐牌好廣泛,由串燒到鍋物、刺身到丼飯都有齊✅價錢唔係超平但真心對得住質素有餘❗️大部份壽司都係一客兩件,出面好多餐廳呢個價錢只係食到一件🫣💛蟹籽沙律 $48😋😋😋😋😋大大份,蟹籽比得好豪氣!而且青瓜絲切得好幼細,絕對唔馬虎!💛三文魚子手卷 $45😋😋😋😋😋一粒粒鮮甜魚子口中爆裂,真係好正😮‍💨💛芒果花之戀 $28😋😋😋呢個組合有少少怪🤔而且三文魚有少少筋🫢💛柚子胡椒油甘魚壽司😋😋😋有子胡椒味都有少少artificial魚本身就好新鮮👍🏻💛海膽壽司 $48😋😋😋😋呢個價錢有兩件,鮮甜度中等,無腥苦味,性價比高👌🏻💛活赤貝壽司 $48😋😋😋😋爽口新鮮👍🏻💛三文魚子手卷 $45😋😋😋😋😋一粒粒鮮甜魚子口中爆裂,真係好正😮‍💨💛鵝肝壽司 $52😋😋😋😋😋第一次食呢個組合,香煎鵝肝入口即溶,配少少燒汁同京葱碎,好滿足☺️💛燒明太子雞翼 $58😋😋😋😋香辣惹味👍🏻💛芝士年糕 $45😋😋😋😋軟糯、芝士味夠濃👍🏻如果表面油膩感可以減低少少就更好💛鹽燒牛舌心串 $90😋😋😋😋😋超嫩超juicy✨💛野菜烏冬 $68😋😋😋😋湯底有鰹魚香,烏冬彈牙👍🏻服務好好,我呢個水怪

近期食過最值得推薦的餐廳非佢莫屬👏🏼
首先佢餐牌好廣泛,由串燒到鍋物、刺身到丼飯都有齊✅
價錢唔係超平但真心對得住質素有餘❗️
大部份壽司都係一客兩件,出面好多餐廳呢個價錢只係食到一件🫣

💛蟹籽沙律 $48
😋😋😋😋😋
大大份,蟹籽比得好豪氣!
而且青瓜絲切得好幼細,絕對唔馬虎!💛三文魚子手卷 $45

有子胡椒味都有少少artificial
魚本身就好新鮮👍🏻

💛海膽壽司 $48
😋😋😋😋
呢個價錢有兩件,鮮甜度中等,無腥苦味,性價比高👌🏻

💛活赤貝壽司 $48

💛燒明太子雞翼 $58
香辣惹味👍🏻

💛芝士年糕 $45
😋😋😋😋
軟糯、芝士味夠濃👍🏻
如果表面油膩感可以減低少少就更好

💛鹽燒牛舌心串 $90
超嫩超juicy✨

💛野菜烏冬 $68
😋😋😋😋
湯底有鰹魚香,烏冬彈牙👍🏻

服務好好,我呢個水怪真係好滿意會自動不停斟茶的service,而且食完沙律仲會主動幫我地換碟再上壽司🙀
  • 蟹籽沙律
  • 鵝肝壽司