2019-08-06
一直好想係大埔搵間性價比高既burger!跟住好多普通都推介route 83,所以決定同男朋友黎試試我地叫左一個洋蔥煙肉焗大菇牛肉芝士漢堡套餐,貪佢可以一次過有幾種食材又唔係好貴,同埋一個炸魚薯條!我地一見到個burger已經哇左一聲,因為真係好大個!我諗有一個手掌咁大!而且塊肉好厚,就咁係外面睇都feel到肉汁已經好多!薯條份量亦都好多,仲要係粗薯!終於可以餵飽大食既男朋友🤣🤣我地一咬落去發現d芝士溶得岩岩好!而且牛肉無煎過火而搞到好韌!至於炸魚薯條又有驚喜,原本以為係得一塊!點知原來有三塊!一食落去就知道係深海魚柳,而且無雪藏味,粉都炸得岩岩好!仲有配埋沙律同塔塔醬!令到我地又唔會食得好濟之餘又可以食唔同味道既醬😛😛而且價錢好便!咁大個burger加埋薯條只係$78,炸魚薯條就$68!真係低啊!
跟住好多普通都推介route 83,所以決定同男朋友黎試試