2017-11-25 255 瀏覽
呢間咖啡店好似之前係街檔,依家間鋪又大又靚,感覺好舒服,真係好啱放假去hea長洲半天遊我間唔中都會做下,入長洲當然係不停食啦但其實半日又可以食幾多吖😏當然要試下一d未試過既先,因為唔知下次入黎間鋪仲向唔向度。今次入黎既目的好明確,要食泰式野同飲呢度既咖啡點知泰式野冇開,其實我黎到既日子係唔會開既不過唔緊要。。。。咖啡先係重點食飽飽,周圍行,就到左呢度啦☺因為平日4點幾,鋪內得1枱人。老闆好親切,真係好似街坊咁,我朋友唔飲咖啡又食緊雪糕,所以我外賣冇坐低。本人有選擇困難,好不容易揀左蜂蜜檸檬冰滴咖啡。老闆用心咁整咖啡,會講解點飲,咖啡真係非常清新,我想試檸啡好耐都唔敢試,但呢個冰滴檸啡真係令我一試難忘。咖啡既酸同檸檬既酸好夾,加埋少少蜂蜜香,我下次一定要去試椰皇冰滴,仲有其他。。。每樣都試

長洲半天遊我間唔中都會做下,入長洲當然係不停食啦
點知泰式野冇開,其實我黎到既日子係唔會開既
不過唔緊要。。。。咖啡先係重點

我下次一定要去試椰皇冰滴,仲有其他。。。每樣都試
外賣自取