2025-02-02
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯最近成日去啟德💕因為開咗好多好食嘅餐廳呀今次過去係食N+burger ❤️因為喺啟德開咗新嘅分店地點就近啟德運動園零售館二🥰佢哋一定要食佢哋人氣產品之「特級松露醬牛前腩漢堡」($100),當中選用咗澳洲頂級安格斯牛前腩,牛肉味道濃郁再配搭濃郁嘅自家製松露配料,聞到已經覺得好吸引🥳另外我覺得驚喜嘅係佢哋推出嘅「火焰烤雞漢堡」($78),當中包含原片菠蘿同埋蕃茄,仲有又口又多汁嘅烤雞腿肉,真係有健康,又好味,非常之多汁酸甜解膩🤩另外我覺得有個小食都比較少見啊🤩就係「烤抱子甘藍」之前食過覺得有啲苦啊,但係佢哋加入咗特別嘅調味,令到外面食起嚟有少少酸酸地,咁樣食落就反而冇咗個苦味,覺得比較開胃又健康🫶🏻如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就系我嘅動力!記得點贊❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
最近成日去啟德💕