餐廳: 香江花月 (荃灣廣場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
香江花月係我bookmark咗好耐嘅餐廳,無論係食物定係裝修都係走華麗路線,相當精緻😻 靚到唔捨得食,一定要叫埋鍾意打卡嘅朋友!! ✨蜜瓜螺頭雞腳鍋 $398 👍🏻推薦!愈煲愈濃郁嘅湯底!加埋蔬菜一齊煮真係無敵!味道鮮美,香甜,飲咗成五六碗🤤 ✨太極兩儀 $428賣相成個太極咁,分別用紅酒同黑松露牛乳醃製嘅牛同豬肉,好有創意!✨一帆風順 $98船仔造型,其實係秋葵蟹籽墨魚滑,我一向唔鍾意秋葵,但配搭香濃墨魚滑同蟹子,冇咗嗰種草青味,整體唔錯~✨火鍋點心 $98 👍🏻推薦!點心造型盞鬼🍊可以一次過試晒多款口味。個人最鍾意係奶黃口味,軟糯嘅水晶皮包裹住甜甜奶黃餡料,好食!✨皮蛋蝦滑 $108好有儀式感,要自己搗爛啲皮蛋同蝦滑,最後蝦滑會多左一重皮蛋香。✨土豆朵朵 $58土豆切成薄薄一片,再砌成花花,不過要趁熱快啲食,否則煮得耐就會唔見咗🤭-✨花花綠綠 $118成個花圃咁,擺位有花心思設計,蔬菜份量不容小覷,四個人食都仲得🤣✨琥珀誘惑 $88連飲品都充滿特色同打卡元素😍 琥珀誘惑以番石榴作基底,加入奇異果、橙汁同菠蘿汁,酸酸甜甜,味道天然,唔會死甜。✨花月豪庭 $128映入眼簾嘅先係焦糖蛋卷

✨蜜瓜螺頭雞腳鍋 $398 👍🏻

✨土豆朵朵 $58
✨花花綠綠 $118

✨琥珀誘惑 $88

✨花月豪庭 $128
映入眼簾嘅先係焦糖蛋卷同水果,裡面係藍莓🫐蘋果配北海道牛奶,味道好之餘造型亦相當吸引🥳