2019-05-23 55 瀏覽
打邊爐係唔分季節既 女朋友都十分認同呢個講法xd 所以佢生日  我就話不如試下呢間好有中國古代特色既火鍋店試下啦! 我地叫佢地既牛油鴛鴦鍋佢地既湯底好正 白湯有陣牛油味 但又唔會太淡 而紅鍋就好夠辣 而且做法都好正宗!佢地會放定d配料比我地個位先 再比我地自己落 唔洗特登出去拎 好貼心我地仲點左佢地既滑肉塊 份量好多 再加上食落都幾有肉味 落紅鍋的話 就十分配合蝦滑就好好足料! 好重蝦味而且十分滑 2邊都落既話都好好味金牌脆毛肚就一定要點 staff話落去鍋底20second就可以食 女友仲搶住黎食 十分正鴨血都好好 落去一陣就可以 一夾落去唔會散左 食落十分滑佢地一寸鵝腸真係有一寸xd 睇得出好新鮮 佢地既staff話落15s左右就可以點埋d配料 就十份夾!!佢地既牛舌好有特色! 佢地既麻辣落去鍋底 唔理紅定白鍋 2個都好好味 不過女友就唔太喜歡 食火鍋就一定唔可以走菜啦 佢地既菜好新鮮落去白鍋 吸左d鍋底 食落好鮮甜!!佢地既冰粉都同其他人唔同 有菠蘿 花生 提子乾 食落去好夾而且好解辣總括黎講 我覺得真係比出邊既火鍋好味! staff服務都好好 會主動幫我地落野食 而且解釋食法!

我地叫佢地既牛油鴛鴦鍋

蝦滑就好好足料! 好重蝦味而且十分滑 2邊都落既話都好好味
鴨血都好好 落去一陣就可以 一夾落去唔會散左 食落十分滑

總括黎講 我覺得真係比出邊既火鍋好味! staff服務都好好 會主動幫我地落野食 而且解釋食法! 好推薦大家黎食