2022-03-06
疫情愈來愈嚴峻,街都出少左好多。所以每次出街食嘢都精挑細選,唔想嘥左每一日可以喺街用膳既機會😆今次就揀左朋友介紹左好耐既火鍋店,晏晝食火鍋冇咁易肥吖嘛🤪高級商務午餐想坐耐啲,選擇了90分鐘既火鍋放題,有幾個set可以揀,難得出到黎當然食豪啲啦,所以選擇了$298的高級商務午餐,食物選擇會更加多👍🏻招牌麻辣雞煲頭盤要左雞煲少辣,比想像中辣,好香好惹味😍以為頭盤唔會好多,點知同平時單點一樣咁大兜😂雞件好滑~老闆仲過黎同我哋傾計,介紹我哋食雞鍋時可以落牛栢葉、䈑筍等材料,超入味!川式麻辣湯食完雞煲已飽左一半😂到火鍋啦,叫左小辣,都幾辣,下次再食要叫bb辣😆頂級美國嫩牛拼盤有晒標記係咩部位,方便我哋encore 😌 我就最喜歡牛下肩,肥瘦適中🥰火鍋配料主要用手機落單,另外都可以出去自助吧夾,基本上全部都好滿意,但特別推介係墨魚滑,超彈牙😍飲品吧汽水、茶類都有,最正就係連啤酒都任飲呀!甜品自助吧有仙草等甜品,而每人都會有一粒朱古力醬花生碎雪米糍 ☺️臨走時老闆同我哋講3月開始會暫停營業了,等疫情好啲再開過🥲希望可以快啲再來幫襯啦
今次就揀左朋友介紹左好耐既火鍋店,晏晝食火鍋冇咁易肥吖嘛🤪
高級商務午餐
招牌麻辣雞煲
川式麻辣湯
頂級美國嫩牛拼盤
火鍋配料
飲品吧
汽水、茶類都有,最正就係連啤酒都任飲呀!
甜品