2019-04-19
上個星期慶祝屋企人生日 經同事介紹下 星期六一家大細揸車去食 同事介紹呢度除左食物唔錯之外仲有好多遊樂設施比小朋友 岩哂家姐個兩個小朋友👍🏼👍🏼👍🏼講返食物方便我哋叫咗一個pizza,海鮮拼盤,鱸魚,蝴蝶粉仲有一個焗飯Pizza係好熱辣辣而已好薄好脆,但一家人食每人分到一塊,有d唔夠喉海鮮拼盤同鱸魚最貴,但總括黎講都幾好味,個海鮮拼盤入面有蝦,貝類,蟹,魷魚,粟米,薯仔,但美中不足係份量唔太多。條魚都食得出好生鮮,而且職員幫同你起埋骨,好細心👍🏼最驚喜反而係個生日蛋糕😂原本以為係蛋糕黎,但其實係芒果雪糕加士多啤梨芭菲。個人好推介因爲甜而不膩,加上對live Band會上嚟同我地一齊唱生日歌,成個氣氛好好👍🏼總括黎講,呢間餐廳好啱一家大細聚餐,但大家要留意既係如果搭車過去會有小小麻煩,所以建議可以揸車過去