2021-10-16
今日同屋企人慶祝生日,book左上環呢間放題,平時係附近返工經過見到lunch set都唔平,但夜晚放題又ok。佢有幾個價錢既,我地一行9個人揀左中間價錢$4xx,因為預計我地總消費額過$3500,所以店家比左間房我地,坐得舒服講野大聲啲都唔怕😂每人都會送啲頭盤,其實即係刺身,因為我地人多所以超。大。盤。 除左一般三文魚同帶子之類既刺身之一,仲有鮑魚,海膽,生蠔🤤 不過好似係季節性,下次來未必係食呢啲。之後都係一般放題既野,都幾高質,甜品都多種類,有蛋糕,雪糕,啫喱,雪條,雪米糍etc。另外就係好難得放題會有焦糖布甸,我叫左一個,都唔錯。overall 啲野都唔錯,係唔知點解個燒茄子由第一round order 到最後一round都未到,唔知係賣曬定點,冇人通知。總括來說,下次多人聚會既時候我會再去。
總括來說,下次多人聚會既時候我會再去。