2018-09-07 158 瀏覽
玉子將軍漢堡套餐(不加大) $32小編身為玉子同將軍嘅小三,呢10年黎每次都好期待M記宣布佢哋兩個回歸,雖然每次食呢個包我都覺得自己好似三歲小朋友咁論盡,每次都一定食到成隻手都係醬,仲要偷偷地將隻手放喺飲品杯嗰度來回當洗咗手😂-整體而言味道同以前冇太大嘅分別,都係燒汁醬配蛋黃醬🤤唔知有冇人同小編一樣有曾經諗住研究一下佢嘅醬汁點整,之後整返個偽玉子將軍漢堡😂但係今次食過幾次都覺得蛋黃醬嘅份量好似多過燒汁,搞到燒汁甜甜地嘅感覺少咗好多,呢個位就扣左少少分-而另外因為小編太飽嘅緣故,所以就冇試新嘅嗰隻明太子shake shake薯條🤫但其實小編都係最愛和風紫菜味如果大家喜歡我寫既寫評,歡迎Follow我既Foodie Instagram (hohomayfoodie) 🤗
玉子將軍漢堡套餐(不加大) $32