(非會員)
2008-03-14 14 瀏覽
上年11月惠顧.因為是結婚周年, 加上阿SO推介.未去時十分期待.我們叫了一個牛排餐, 一個羊架餐.一杯IRIS COFFEE同橙酒PANCAKE.我的羊架十分好味,剛熟仲有少少血, 個面封鎖住肉同汁,而份量同牛排就冇得比, 細好多. 對女士胃而言剛剛好, 加上伴菜同面包,咁就夠晒!講味道, 老公話佢的5成牛就一般好味. 冇羊咁驚喜.而且佢都食唔晒件牛, 份量很足. 好在冇叫湯同沙拉.實在太飽.另外兩個阿SO推介, 幾飽都試試.都是專人在旁即煮場的. IRIS COFFEE好濃酒味, 我馬馬地鍾意.但本身製作都高檔嘅. 而橙酒PANCAKE陣味有D似藥水.唔太甜.唔膩. 不過下次唔會再叫.只有羊架令我念念不忘. 應該有下次嘅.

好在冇叫湯同沙拉.實在太飽.

只有羊架令我念念不忘. 應該有下次嘅.