成年無食過KFC有一啲啲掛住,深明食完肯定爆豆的道理,卻又明知山有虎,偏向虎山行。其實有時去快餐連鎖要靠運氣,同樣價錢會食到不同出品,就在於油炸後放久了給予客人,還是剛炸熱辣又讓你買到了。常覺得要是因為為食而去食,食到油膩不堪重油益味的炸雞卻不想浪費,但又浪費了quato真係揼心口。一共叫左兩個餐加件雞扒 8x雞翼餐32蜜汁雞全翼甜甜地蜜糖味,唔夠家香雞好食脆身。另外的一件全雞翼無乜味,因為無辣的。另外三件雞翼原味都幾嫩嫁。Mega餐39.9加6轉凍奶茶好飲夠濃,有兩件雞,一雞脾一雞胸,雞脾肉嫩熱辣好味。菇飯飯淋都ok,粟米軟到一向的不夠味刺齋烚咁。10平雞扒佢食我無試,一個字:平囉!今日好好彩,成年無食食夠本,新鮮熱炸起,夠曬熱氣滋味,滿足味道食飽飽就去睇戲,太怕爆豆了,今次食夠喉,短期內唔會再黎,炸雞始終係熱氣無益既垃圾食物,多吃不宜。p.S. 本想映個餐牌讀者睇下,點知俾個kfc cs拒絕,真係完全唔明點解囉,我去酒店食貴ya都唔會咁啦,無計,是日相片只有一張,望各位見諒

一共叫左兩個餐加件雞扒 8x
雞翼餐32

Mega餐39.9

10平雞扒
佢食我無試,一個字:平囉!