2022-05-09
一手釣魚🐟一手食海鮮🦑自從上次介紹咗大埔三門仔嘅魚排之後有啲朋友都問我裏邊有啲乜嘢食㗎我地試咗佢哋嘅墨魚麵同埋炒飯得好推薦 👍🏻第一個係海鮮炒飯~ $55嚟到休閒會所都唔諗住有啲性價比高嘅嘢食, 估唔到呢度嘅炒飯又大份, 又仲有海鮮, 有墨魚添架! 價錢都唔貴, 仲炒得好好食添😋我哋中午同埋臨走之前都叫咗一個嚟醫下肚, 飽粒粒 墨魚公仔麵 ~ $55 我地叫左墨魚麵做午餐, 麵的質地就一般般啦…… 一般嘅茶餐廳質素, 但係一啲都唔難食都已經好好 , 至少係即叫即煮既👍🏻 但係墨魚就實在有驚喜。 其實出邊嘅餐廳都好少有新鮮墨魚麵, 但係呢個係魚排嘅餐廳有佢既優勢, 我相信佢所用嘅海鮮一定係好新鮮, 果然不負所望, 墨魚麵嘅墨魚係好彈牙同埋食極都食唔完咁! 物超所值 👍🏻味道⭐️⭐️⭐️價錢 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#dessert #comfortfood #foodlover #hkfood #hkfoodie #foodie#noodles #friedrice水中天休閒釣魚會地址: 大埔三門仔鹽田仔東面漁排
自從上次介紹咗大埔三門仔嘅魚排之後
有啲朋友都問我裏邊有啲乜嘢食㗎