2007-12-11 21 瀏覽
訓醒已經日上三竿,咩都未食左搞右搞下出得門口去到西貢都已經夜晚六點﹗餓到無朋友,周圍搵睇下有咩食,決定開開心心食個西餐,很多選擇呢﹗不過最重要是有位,所以揀左呢度﹗好好地找左個室內位坐,諗住唔洗吸二手煙啦,點知出面0的人食煙都係吹哂入黎,吹脹點了兩個set dinner揀左唔同野,頭盤係三文魚及凱撒沙律,兩樣都新鮮好味。主菜要左六成西冷牛扒及意大利飯,西冷雖然只叫六成不過好似熟得濟,唔係好咬得入,亦都好細塊,配菜多過舊扒兩倍﹔反而意大利飯好香,粒粒分明,芝士充斥口腔,好好味呢﹗唔知點整既呢?甜品係紅酒雪梨同埋朱古力蛋糕,紅酒梨超勁玉桂味,亦都甜到入心入肺,對我黎講真係頂唔順,反而無咩期望既朱古力蛋糕好味道,實身有口感,好有牛油香呢﹗食得好開心﹗西方人老板娘好緊張員工表現,係咁0係我地兩個後面話0的員工做野快0的﹗搞到無咩食飯氣氛,見佢仲嚴厲過我地盤個死鬼殺人判頭,好可怕﹗其實都幾好服務啦,唔好咁嚴啦﹗

其實都幾好服務啦,唔好咁嚴啦﹗