2008-11-21
禮拜四早D起身去食早餐,又係例牌既魚柳加炒蛋同埋加個蕃茄肉碎通,再加埋杯凍奶茶,簡直係完美。去到收銀到,個收銀好有禮貌。之後過到去水吧,個經理唔小心將杯熱奶茶放左落我個tray到。好彩佢最後都知道,換番杯凍奶茶。可以開餐啦,D魚柳既粉落得剛剛好,肉質ok啦。炒蛋一向都咁滑,個通粉都唔錯啦。加兩包辣椒油就更惹味啦。最後杯凍奶茶都係咁好飲,奶同甜度都好夾。呢間大家樂真係唔錯,又有街景望下,而且個環境好光猛。另外,佢地都好主動去幫老人家,會叫佢地坐低,之後會有專人送野食俾佢。就算係大快活、美心都唔會做得咁主動。 呢樣係我對大家樂最有好感既地方,就算大家樂加價,我都會繼續係大家樂開飯。p.s.張相既右上角有個tray,唔知點解D樓面行過幾次都唔收左佢。結果,個tray係我食完早餐之後都仲係度。