2019-02-20
第一次黎哩間食, 平時路過都見佢地牌長龍.本來黎諗住試一試佢地既早餐. 點知媽媽下午黎shopping 時又指定要食哩間. 所以下午又黎食多次下午茶. 有水準既~ 唔怪之得成日都满座.睇下早餐有咩食先. $43-85 份早餐再加一. 選擇都幾多. 有素食, 斑戟, 通粉, 奄列, 炸魚, all day breakfast等.朝早未睇醒, 唔好食咁heavy. 我地點左2個素食既早餐. Green Refresh ($57) and Green Delight($57).Green Refresh 好豐富,有香蕉蓉喺pancake入面唔錯。Green Delight, 好多羽衣甘藍喺入面同 炒蛋捲埋一齊,幾香。夠特別。咖啡好香下午茶- 公司三文治配薯條。雖然比較細份,但足料三文治叫左一壺蘋果茶。唔錯。蘋果天然既甜味加上茶既澀味。有種高貴婦hightea既感覺。
咖啡好香
下午茶- 公司三文治配薯條。雖然比較細份,但足料三文治